2017. március 7., kedd

Vatikán: A 2015-ös deficit ellenére halad a gazdasági reformok megvalósítása

A Vatikánvárosi Állam 2015-ben 63,4 millió dolláros többletet könyvelhetett el kulturális tevékenységekből, különösen a múzeumokhoz kötődőekből. A Szentszék eközben 13,1 millió dolláros veszteséggel zárta a 2015-ös évet. A szentszéki szóvivő szerint így is előrehaladást sikerült elérni a gazdasági reformok terén.

A pénzügyi jelentést a Vatikán gazdasági titkársága adta közzé március 4-én. A titkárságot Ferenc pápa 2014-ben hozta létre. A titkárság a Gazdasági Tanács alá tartozik, a felelősségi köre pedig kiterjed a Szentszék és a Vatikánvárosi Állam gazdasági és adminisztratív tevékenységeire, beleértve a költségvetések és pénzügyi tervek készítését, a bérléseket, a beszerzéseket, és a pénzügyi jelentések részletes előkészítését.

A 2015-ös év költségvetésének áttekintésekor a gazdasági titkárság elmondta: tájékoztatták a Tanácsot, és jóllehet a költségvetési és pénzügyi átláthatóság új szabályai "szigorú megvalósulás alatt vannak", a folyamat befejeződése és teljeskörű kiértékelése "még néhány évig eltart".

"A 2015-ös számvetés fontos lépést jelent a gazdasági reformok terén és az új szabályok megvalósulásában, amelyek jól haladnak." - közölte a titkárság.

A titkárság arról is beszámolt, hogy első alkalommal, a 2017-es év költségvetése még az év eleje előtt bemutatásra került a gazdasági tanácsnak.

2 megjegyzés:

Manó írta...

2015-ös deficit?

Néhány 2015-ös észrevétel. Változtatás nélkül.
forrás: www.katholisches.info – 2015. március 18.
http://www.katolikus-honlap.hu-2015. április 16.

"A világi fronton még sokkal látványosabban zajlik a homo-lobby előretörése, mint az „egyházban”. Miként arról már korábban hírt adtunk, 379 USA-óriásvállalat közös beadvánnyal követeli a washingtoni Legfelsőbb Bíróságtól a homo-„házasság” végleges legalizálását az egész ország területén. Gyakorlatilag közéjük tartozik a világkereskedelem összes óriása: Bloomberg, Coca Cola, Pepsi, Facebook, Apple, Microsoft, Google, eBay, Amazon, Procter & Gamble, Delta Airlines, United Airlines, Groupon, Hewlett-Packard, Twitter, Intel, General Electric, American Express, Visa, Bank of America, Chase, JPMorgan, HSBC, Walt Disney, CBS, Pfizer, Johnson & Johnson, Dow Chemical, Glaxo, Colgate-Palmolive, a német állami bank, a Deutsche Bank, hogy csak a legismertebbeket említsük. [Ez azt is jelenti, hogy valójában mindannyian részeseivé lettünk e gaztettnek, hiszen e vállalatok a mi pénzünkön lettek milliárdos nagyhatalmak, és nemcsak önkéntes alapon, hanem azáltal, hogy különböző állami törvényekkel majd minden ember számára kötelezővé vált szolgáltatásaik igénybevétele.]

Az aláírók nem akarnak a jövőben minden szövetségi államban külön-külön harcot folytatni céljaik elérésére, ahol többnyire a lakosság nagy része ellenük van, hanem azt akarják elérni, hogy a bíróság az egész országra érvényes döntést hozzon. A Legfelsőbb Bíróság április 28-án hozza meg ítéletét. Minél közelebb haladunk e dátumhoz, annál intenzívebb lesz a kampányuk. Céljuk az, hogy az USA, mint a nemzetközi grémiumokra döntő befolyással bíró világhatalom az emberek homoszexualizálását globális üggyé tegye.

A 379 aláíró közé, akik nyomást gyakorolnak az USA legfőbb bíráira és a közvéleményre, tartozik a McKinsey, Ernst & Young és KPMG, a világ leghatalmasabb tanácsadó vállalatai is, melyek 2013-ban Bergoglio hívására bevonultak a Vatikánba, hogy ott milliós honoráriumokért az „egyház” pénzügyeit irányítsák."

You need an urgent loan? Contact: georgeanderson.loanfirm255@gmail.com írta...

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a James Kong hitelintézethez további információkért e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

Hitel ajánlat