2016. július 31., vasárnap

Sátánisták Máriát a pokolba taszítanák

Augusztus 15-én, épp Mária mennybevételének ünnepén, az ameikai Oklahomában sátánisták egy nyilvános szertartás keretében azt tervezik, hogy Szűz Máriát megidézik, bezárják a saját méhébe, majd a pokolba tasztják. A belépő 35 dollárba kerül.
 
A szertartás egy az óra járásával ellentétes irányú körtánccal fog kezdődni, melynek résztvevői egy "Máriát alázó imát" fognak kántálni, és melynek közepén egy tantrikus csapdát - egy Mária szobrot - helyeznek el. Ez fogja rabulejteni Máriát a saját méhében, majd amikor széttörik a szobrot, Mária a pokolba zuhan. Időközben a Káli nevű hindu istennő meg is eszi majd Mária szívét.
 
Adam Daniels, a zoroasztrizmus egy változataként ismert ahriman vallás vezetője, azt nyilatkozta, hogy "Ez nem játék, ez nagyon is komoly. Igazi feketemisét fogunk tartani, melyet csak annyiban módosítottunk, hogy az állami törvényeknek megfeleljen". Danniels szerint a feketemise célja, hogy felszabadítsa az embereket a katolicizmus és a kereszténység hatása alól.
 
Katolikus szervezetek helyben már gyűjtik az aláírásokat, hogy az önkormányzat ne engedélyezze a szentségtörő szertartást. 
 

Nincsenek megjegyzések: