2017. március 6., hétfő

Hogyan nyert egy katolikus fogadást, és alkotta meg a McDonald's Filet-O-Fish szendvicsét?

Hús helyett egyél Te is inkább halat péntekenként!

A McDonald's gyorsétteremlánc egyik legrégebb óta kínált és legsikeresebb szendvicse a Filet-O-Fish. Azonban nem volt ez mindig az étteremlánc kínálatában. A szendvicset egy ügyes katolikus találta ki, akinek nagy gondja volt, és megnyert egy legendás fogadást.

A történet 1962-re nyúlik vissza. Lou Groen megnyitotta az első McDonald's éttermet az ohio-i Cincinnati-ben, de nem tudott nyereséget termelni. Gyorsan összerakta, miért: az étterme egy katolikus környéken állt (Groen maga is katolikus volt), a katolikusok pedig nem ettek húst péntekenként, miközben a McDonald's a főételeit mind hússal kínálta.

Gyorsan megtalálta a megoldást. Kitalált egy új tölteléket, megcsinálta a saját tartár szószát, és összerakta őket egy újfajta hal szendviccsé.

De miután a McDonald's éttermét csak franchise-ban működtette, nem tudta saját maga elkezdeni a szendvics árusítását. Elvitte ezért az alkotását a McDonald's főhadiszállására, és megmutatta azt Ray Kroc-nak, a cég ügyvezető igazgatójának.

Kroc nem volt rögtön elragadtatva Groen szendvicsétől. Ennek egyik oka az volt, hogy Kroc maga is a saját, húsmentes szendvicsén dolgozott: ez egy normál hamburger volt, de hús helyett egy szelet ananászt tartalmazott, ami szendvicset Kroc "Hula Burger"-nek nevezett el.

Kroc tehát fogadást ajánlott: Groen halas szendvicsét és Kroc Hula Burgerét egyaránt árusítani fogják egy pénteki napon egy adott helyen, és amelyikből többet adnak el, az kerül fel az országos menüre.

"Eljött a péntek, és elterjedt a híre. Simán nyertem vele" - mondta Groen egy visszaemlékezésében. "350 szendvicset adtam el azon a napon. Ray sosem mondta meg nekem, az ő szendvicséből mennyi fogyott."

És a történet vége: Groen halas szendvicse felkerült az országos menüre "Filet-O-Fish" néven, és a kínálatban azóta is tartja magát.

"Az én szendvicsem volt az első kiegészítés a McDonald's eredeti kínálatában" - magyarázta Groen - "Megmentette az éttermemet."

És a siker még csak ezután jött! Amikor Groen végül eladta az éttermét 24 évvel később, a saját üzlete már 43 McDonald's étteremből állt.

1 megjegyzés:

Josef Lewis írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com