2017. február 17., péntek

Bővül a Katolikus Válasz!

Kedves Olvasók!

Ebben a bejegyzésben szeretném megosztani veletek a bloggal kapcsolatos gondolataimat, néhány örömteli fejleményt, valamint terveket is.

Ám mindenekelőtt szeretném megköszönni azt a sok biztatást, támogatást, ötletet, valamint a kritikát is, amiket a KV az elmúlt években kapott! A kritikát igyekeztem nyitottan fogadni, a bátorítást pedig örömmel. Talán tudjátok, talán nem, de a KV-t számos pap és püspök is követi, hiszen vannak dolgok, amik csak itt olvashatók magyarul, illetve sokan értékelik a keserűségtől és szervilis bólogatástól egyaránt mentes elemzéseket is.

Ez a blog eredetileg filozófiai, apologetikai műhelynek indult, de úgy alakult, hogy a 2014-es családszinódus óta hívást éreztem arra, hogy hírek és tudósítások terén is hiánypótlást végezzek, valamint egy-egy aktuális történés elemzését is elvégezzem.

Talán éppen ezért, a blog kinőtte a kereteit: a jelentősége, valamint az olvasók által jelzett igény túlmutat az én szabadidős kapacitásomon. Azt mondják, ha valamit örömmel és kitartóan teszel, akkor nem maradsz egyedül.

Felmerülhetett Bennetek az elmúlt két hónapban: nem létezik, hogy egyedül én ennyi, jól kidolgozott tartalmat generáljak nap mint nap. Nos, nem is létezik: örömmel számolok be arról Nektek, hogy a Katolikus Válasz immár csapat, méghozzá nem is akármilyen!

Úgy tervezzük, hogy az igazi növekedés még csak most kezdődik. További átalakulást tervezünk, ami strukturáltabbá és elérhetőbbé teszi az információinkat. Reméljük, hogy örömmel fogadjátok majd az új Katolikus Választ!

Kedves Olvasók! Számítunk Rátok! Fontosak az imáitok a missziónkért, a hozzászólásaitok, a kritikátok, a megosztásaitok, az együttműködésetek velünk, de elsősorban a hithűségetek a saját közösségeitekben. Mi, Krisztus követői az Ő Egyházában, vagyunk a föld sója és a világ világossága. Nagyobb mértékben múlik rajtunk az Egyház, különösképpen a magyar egyház jövője, mint azt hinnénk. 

Szeretetben és imádságban:
Szerdahelyi Miklós 

Nincsenek megjegyzések: